13 juli 2007

DEN 13:DE IGEN?

MEN!

Vad ÄR det här?

Hur många fredagen den 13:de tänker de egentligen plocka in i år? Det har ju redan VARIT en - det behövs väl knappast EN TILL?

Jag som hade stora planer för dagen!

För det första skulle jag städa huset så att jag slapp se eländet. Upp till byn för att helghandla, gå till svägerskans jobb och hälsa på henne, betala dörrarna som kommit till butiken för en vecka sedan men som fick lov att stanna där på grund av att det kom lite bränder emellan OSV. När allt DET var klart hade jag tänkt dra på mig stövlarna och besöka skogen för att plocka både kantareller och blåbär...

MEN

Vad ska jag göra nu?

Börjar jag städa kommer jag förmodligen att få en elstötar av dammsugaren, tvinna in mig i dammsugarslangen för att inte tala om snubbla på elsladden när jag ska dammsuga övre våningen - VIPS så dimper jag ner för trappan.

Åker jag och handlar går väl bilen sönder och jag får GÅ halva vägen DIT och hela vägen HEM,  butikspersonalen stjäl mitt kortnummer och använder det för att köpa tre års Viagralager på nätet OCH ser på live porr ett par dygn i sträck innan jag märker att det är något som inte stämmer.

Svägerskan blir förbannad över att jag kommer dit och stör henne på sista arbetsdagen innan semestern - säger upp släktskapet och vägrar hämta kattungen på söndag.

Dörrarna finns antagligen inte kvar i butiken - de har säkert sålts vidare till någon som hade användning för dem meddetsamma vilket, i sin tur, betyder att det inte finns några dörrar till hands när snickaren kommer i helgen för att fixa dit dem.

OCH

Går jag ut i skogen blir jag förmodligen jagad av både varg, björn och vildsvin SAMTIDIGT medans jag under flykten blir översållad av äckliga älgflugor!Vad gör jag NU då?

Önskar er dock en riktigt bra dag - så bra som den KAN bli dagen till trots! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar