28 juli 2007

BILDER FRÅN DOPET

Eftersom vi nu är HEMMA igen kom jag åt bilderna i kameran. Tyvärr vågar jag inte publicera alla foton jag tog på familjen - jag hade nämligen alla att göra sin fulaste grimas och tog sedan foto på var och en med mening att presentera min familj för er.

De visste om det - jag SA att bilderna skulle på bloggen men sedan slog det mig - VILKA är eventuella efterverkningar? VAD händer om jag sätter ut dem? VEM av mina familjemedlemmar hämnas och sätter, i sin tur, ut bilder på mig?

NEJ

Jag är för FEG - det blir därför bara de här!

Själva dopakten skedde ute i trädgården - det var JÄTTEFINT väder - solen sken, fåglarna kvittrade och grannens fanskap till hund skällde - jag VAR på väg att få den tyst men ingen hade bössa med så den fick nojsa ett tag till!

image131

Min kära lillabror med sin gullklump i famnen - jag BORDE verkligen ta reda på hur man ska stava hans namn! Inte brorsans - DET kan jag stava till - men brorsonens.

JÄKLAR - det var liksom MENINGEN att de här stående bilderna skulle vara BREDVID VARANN - inte UNDER! Nu blir jag SUR! Sätter jag in bilder med IE kraschar datorn - sätter jag in dem med Firefox blir det fel storlek - vad ska en enkel människa göra? NÄMEN - NU funkar det - vad bra - då fortsätter jag!

image138 image139


Behöver jag ens säga att jag knappt lämnade ifrån mig gullungen på hela kvällen?

SÅ SÖT!

image132

FAST

Sen blev det ju vårrullar, kaffe och kakor och DÅ dumpade jag honom snabbt till hans mamma - kakmonstret Nette skulle ÄTA och hade inte tid med småpluttar just då - det fanns en hel del att välja mellan!

image137

Det var det! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar