07 juli 2007

070707

Just så...

 

Nu sitter jag här igen då - framför både dator OCH fönster till allmän beskådning.

 

Glada nyheter:


Granngubben (30 år - uppskattar säkert att bli kallad gubbe men eftersom han inte pratar svenska så läser han inte heller min blogg) fick komma hem - kapabel att andas igen och annars också riktigt frisk. Båda katterna har hittats - oskadda. Vi har funnit ett hus där de kan bo tills vidare - inte nog med att huset finns endast någon kilometer härifrån - de har faktiskt redan kunnat flytta in! 


Helt otroligt!

 

Nu har vi DESSUTOM tömt i stort sett hela nedre våningen på de grejer som gick att rädda - det blev smått bråttom när de upptäckte att mellantaket börjat sjunka neråt och alla hyllor i skåp svällde upp och sakta gav efter.

 

 

En liten ljusning i horisonten trots allt!

 

NÄMEN HAR NI SETT?!?

 

Klockan är över tolv och VAD innebär det?


Det är den sjunde i sjunde 2007 och jag fyller alltså år! 

Tro nu inte att jag ALLTID är så här förtjust i att fylla år - det är jag inte... 

MEN 

I år är det ju premiär - första födelsedagen på bloggen! :) 

Ugnen baddar på och bränner förmodligen i skrivande stund första satsen marängbotten - på spisfläkten finns två banankakor och svalnar - har jag dem lägre äter hunden upp dem och NEJ - jag bakar inte mycket för att jag väntar många gäster utan helt enkelt för att jag gillar att äta upp allt som blir över SJÄLV! Allvarligt talat alltså - jag skämtar inte den här gången - jag bakar för mycket med flit och är förmodligen nära släkt med kakmonstret! 

Det blir alltså kaffe och kaka iallafall TROTS allt som hänt det senaste dygnet så jag säger det igen - har ni vägarna förbi så är ni välkomna! Vore t.ex. ganska kul att se vilka läsare jag har här i Finland och av dem få berättat HUR de hittat min blogg! :) 

Läste förresten, från det ena till det tjugotredje,  en artikel om hur många som ska gifta sig idag och få 070707 inpräntat i ringen (tydligen inte bara jag som tyckte det skulle vara roligt OCH tydligen hade DE mer tur än JAG) medans någon astrolog eller något liknande påstod att datumet var magiskt (nå SÅ KLART - det är ju min födelsedag) men att det skulle ske oväntade saker just idag! 

VAD? 

Jag vill inte ha flera oväntade saker just nu - det har varit tillräckligt med sådant för ett bra tag framöver! 

NÄ 

Nu är botten nummer ett klar så nu är det dags - lång dusch och sedan i säng - idag kommer ungarna hem och vill ha en pigg och glad mamma som väntar på dem! 

Vaddå osammanhängande text - tydligt tecken på att hjärnkontoret har semester!
 
Godnatt och sov så gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar