07 maj 2007

PEDOFILER - JÄVLA KRÄK!

De har en tävling på en resesajt jag nu glömt namnet på. Man ska skriva en reseberättelse - har man tur och vinner kan man få åka till New York eller någon annan plats man annars inte skulle ha råd att besöka. Eftersom jag lever efter den filosofin att man ALLTID kan testa så tänkte jag skriva en idag.

MEN 

Innan jag började gjorde jag min dagliga morgonrunda genom mina bloggvänners inlägg för att se vad DE hade att berätta. När jag besökte Blogglösa Camillas blogg hade hon ett inlägg om pedofiler och jag blev SÅ duktigt uppretad att jag genast ändrade dagen ämne - NU handlar det inte längre om lyckliga minnen från Disneyland - NU kommer dagens inlägg att innehålla radikala åsikter och mindre väl valda ord.  

Jag säger bara: 

PEDOFILER - JÄVLA KRÄK! 

Hur kan vi tillåta att pedofiler får leva? Att de trippar runt i vårt samhälle och eggar upp sig genom att glutta på våra barn? 

Enligt mig gäller inte betydelsen människorätt ett skvatt när det handlar om äckel av deras sort. Ohyra är vad de är. Om vi kan ha firmor som hjälper samhället att utrota kackerlackor och träbaggar så varför kan vi då inte starta upp firmor som plockar bort pedofiler?  

DÄR har EU ha något att bita i - istället för att bry sin panna med hur mycket salt en korv får innehålla kunde de satsa på VIKTIGA saker och ange regler om hur pedofiler ska behandlas.  

Så är det ju ALLTID någon som kommer med sina påståenden som "en pedofil kan inte rå för hur han är - det är en sjukdom" och "vi måste hjälpa dem att inse att det de gör är fel". 

JAHA! 

Hur många pedofiler går ut med sina tankar och fantasier offentligt? Försvarar sin lilla egenhet?  HUR många pedofiler sitter vid kaffebordet hemma hos någon, doppar sockerkakan i kaffet och plötsligt häver ur sig att -"Ja, förresten - jag tänder på småbarn, vad tänder du på?  

Inte fan är de många och VARFÖR är det inte det då? 

JO 

För att de redan mycket VÄL vet att det de håller på med är just FEL! Vi BEHÖVER INTE få dem att fatta att de är sjuka i huvudet - det vet de ju redan.  

OCH 

Det här med sjukdom är ju rent skitsnack! Om pedofiler är sjuka för att de tänder på barn så är ju ALLA människor sjuka för vi har ju ALLA något som gör oss sexuellt upphetsade. Njuter du på smekningar - sök hjälp! Tänder du på handbojor - sök hjälp! Får tanken på högklackat dig att känna upphetsning - HERREGUD människa - inse att du är sjuk i huvudet  - SÖK HJÄLP! 


NÄNÄ - att vara pedofil är ingen sjukdom!


Hur "botar" man då en pedofil? Genom psykoterapi! Det låter ju jättefint - för att en pedofil ska bli av med sitt lilla sjuka intresse så erbjuder vi honom PSYKOTERAPI. Bara han får detta regelbundet under en viss tid så kommer hans lilla pinsamhet att gå om. 

Tror man verkligen att en pedofil som INTE har lust att ändra sig faktiskt SLUTAR vara pedofil genom terapi? PÅ ALLVAR?  

Så finns det ju alltid alternativet KEMISK KASTRERING men forskning har visat att detta inte hjälper - det minskar endast den sexuella upphetsningen och skapar impotens. Ska kemiskt kastrering ha någon effekt bör den kombineras med PSYKOTERAPI ännu en gång. Dessutom har ju denna kemiska behandling BIEFFEKTER som får patienten att må DÅLIGT - HALLEDUDANDE ÄNDÅ - stackars LITEN! 

NEJ - BORT med dem bara!  

Kan man inte utrota dem kunde man ju iallafall överväga RIKTIG kastrering - inte hålla på att tjafsa om mediciner och eventuella biverkningar hit och dit utan helt enkelt kapa grejorna och tråckla fast. När man ändå håller på kan man samtidigt ta bort lite händer så att det inte går att pilla heller. 

Istället för psykoterapi kunde man gå tillbaka till gamla hederliga lobotomin - det borde ju inte vara så svårt att med dagens vetenskap ta reda på vilken del av hjärnan man ska klotta med för att få bort den här typen av störningar?

Med vänlig hälsning,
Nette
(som, om ni missat det, INTE gillar pedofiler)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar