26 juni 2007

SOFFAN

Jag har haft krig med mitt vardagsrum - IGEN!
Igår fick jag för mig att NU orkar jag inte med något måste mer - istället blir det shopping och så hoppade vi i bilen och körde in till Åbo - bara bilresan dit tar 45 minuter. DET är en stor nackdel med att bo på landet - det tar EVIGHETER att komma till någon vettig butik, d.v.s. en butik som INTE säljer endast mat!

FAST

När jag väl kommer till Åbo vågar jag ju inte köra där - får hjärnsläpp av alla bilar som dräller överallt och inte låter mig köra som jag vill!

Ska jag in in till centrum parkerar jag alltid en bit utanför stan och beställer taxi. Visst blir det väl lite dyrare på det viset MEN jag sparar på så sätt in alla kostnader som jag skulle få när jag försöker pula in min bil i någon liten ficka någonstans (ny lackering & plåtskador), alla hutlösa parkeringskostnader och FRAMFÖRALLT sparar jag på mina nerver för att då inte tala om ALLA ANDRAS nerver.Igår iddes jag inte ta mig in till stan utan shoppade i utkanterna istället - eller ja, jag shoppade med ÖGONEN. I möbelbutiker!

Det finns så mycket jag vill ha!

Nästa vår kommer IKEA till Raisio och DIT vågar jag köra - gissa vem som blir lycklig DÅ!

Iallafall - när jag kom hem efter all ögonfröjd var jag TVUNGEN att möblera om vardagsrummet IGEN EN GÅNG och det gjorde jag då - fem timmar i sträck! Knuffa - slita - dra!

Är fortfarande inte nöjd - det finns två hyllor här som SKA BORT - de STÖR mig - STJÄL min energi!Kära favoritsvägerska - du vet de där skåpen som du kunde tänka dig att ta om jag inte ville ha dem? Det är bara att komma och plocka bort! :)

Min soffa just nu:
image109

Som sagt - den blev inte speciellt snygg MEN tyget var billigt OCH brokigt vilket behövs så att inte alla fläckar och djurhår syns meddetsamma - den får duga ett tag till så här.

Nu ska jag kolla vad det är för TISDAGSTEMA, sedan se vad ni sysslat med och efter det eventuellt bygga en tavla av överblivet sofftyg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar