29 augusti 2007

FÖRBANNAD!

Jag är FÖRBANNAD!


Igår blev jag uppringd av en dam som undrade om jag kunde komma hem till henne och se på hennes dator och Internetanslutning - de funkade inte.  

Damen ifråga visste inte vem jag var - hade inte ens hört talas om mig tidigare men när hon hade ringt min förra arbetsplats - Region Åboland - där jag slutade jobba FÖR ÖVER ETT OCH ETT HALVT ÅR SEDAN - hade en där slängt fram mitt namn. 

"Hon har jobbat för oss tidigare - du kunde ju kanske höra med henne om hon har lust att komma?"


Det var då själva FAN!

 

Om DE slutat med att göra hembesök till privatpersoner - de som får BETALT för att göra sitt arbete - varför i he****e skulle JAG - jag som slutade det där jobbet för EVIGHETER sedan idka någon slags välgörenhet och börja göra hembesök istället?

 

Hade jag haft en firma - faktiskt SYSSLAT med såna här saker - DÅ hade situationen varit en annan men nu fattar jag inte logiken i tänkandet - tänktes det överhuvudtaget?

 

Eftersom min första reaktion över att mitt namn hade tagits upp i sammanhanget var att bli VÄLDIGT arg sade jag rätt ut till damen att - NEJ, jag har faktiskt ingen lust att komma...

 

MEN


Efterhand vi pratade fick jag dåligt samvete - det var en trevlig dam och det var ju verkligen inte HENNES fel att hon ringde mig. Hon hade ju inte vetat om mig innan hon ringde till min fd arbetsplats, eller hur? 

SÅ 

Det slutade med att jag sade att jag kommer - att jag ska försöka få hennes dator att fungera. 

DÄRFÖR är jag FÖRBANNAD! 

OCH 

NÄSTA gång någon ringer till min före detta arbetsplats och vill ha hjälp med något de slutat erbjuda hoppas jag VERKLIGEN att mitt namn INTE tas upp i sammanhanget - om det gör det kommer jag att debitera dem för anlitade konsulttjänster - leverera en riktigt saftig räkning på deras skrivbord med en post-it-lapp bifogad där jag översvallande tackar dem för deras ekonomiska bidrag - det bidrag som ger mig möjlighet att studera ytterligare ett halvår. 

Nu ska jag gå ner i källaren och fortsätta RÖJA...

Det borde gå som en dans nu när jag är på det här humöret!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar