07 augusti 2007

BILDER PÅ TRAPPA & DÖRRAR

Vart har den här sommaren tagit vägen - på måndag börjar barnens skola IGEN och vi som knappt haft ledigt överhuvudtaget!


Iallafall KÄNNS det så!


Jag är en sådan som alltid gör ALLT i sista minuten så därför är den här veckan präglad av KAOS!


Idag ska barnen klippas - städas upp inför skolstarten (vi borde vara hos frissan om mindre än en timme - ena ungen står i duschen, andra sover) - efter det blir det STRANDEN för i den här värmen MÅSTE man svalka sig! Imorgon blir det shoppingrunda för att dryga ut skolgarderoben med allt som fattas PLUS att jag vill ha en klädbetjänt eller vad de nu heter till hallen. Inte någon modern utan en sån där som vi hade hemma på 70-talet - det borde finnas på loppis! På torsdag är det dags för Lillan att bli STERILISERAD - jag är TRÖTT på kattungar - jag vill inte ha fler - tjacktjack så försvinner DEN risken!

SEN DÅ?

Ja, sedan är det ju fredag och så kommer helgen - då är det en massa annat man borde få gjort!Jag kommer inte att blogga så mycket den här veckan...

MEN

Ni vet min trappa - den som jag stred med här i juli - den som jag LOVADE sätta ut bilder på?

De kommer här!

Ännu en gång tagna med mobilen så de är inget vidare MEN kameran är alltid antingen full ELLER så är batterierna tomma ELLER så får jag inte använda den just då...

Här har vi trappan FÖRE och trappan EFTER sedd uppifrån...

image147 image148
image149 image150

Och ovanför ser ni hur dörrarna blev efter att jag bankat fast lite lister på dem och målat dem - tänk att små lister kan göra så STOR skillnad?

UPS - nu börjar det bli bråttom...

Önskar er jättefina dagar fyllda av sol och härlig värme! :)

Ps.Idag STRUNTAR jag i förord! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar