18 april 2007

SEX vs. KÄRLEK

Jag säger som mina barn -"Min vi**us dator har någo STÄRÄ"! Den byter ut tecken när jag försöker skriva - om jag t.ex. ska skriva O som i Olle sätter den in en sexa istället. Gissa om jag blir SMÅTT irriterad?  

Häromdagen fanns det, antingen i Aftonbladet eller Expressen, en artikel om ett par där åldersskillnaden var väldigt hög. Jag hann inte läsa den just då så jag tänkte istället göra det nu - tror ni jag hittar den? Förmodligen skulle jag hitta den om jag använde mig av artikelsök men eftersom det bara är någon dag sedan den publicerades så borde den ju finnas framme under "Kärlek och sex". TRODDE jag ja! 

Men nej, den finns ingenstans. Inte tillräckligt intressant. 

Istället reagerar jag på relationen "kärlek" och "sex" på kategori-sidorna för just dessa ämnen. Hur många artiklar handlar om kärlek jämfört med de som tar upp sex.  

Vi lär oss att, med rätt sorts flirt, locka till oss en partner inom räckhåll så att vi sedan kan hångla efter konstens alla regler för "hångla bör man, annars dör man". Inte bara "live" flirt utan även hur man ska bete sig för att få någon att nappa via nätet. Vi får också tips om hur cybersex går till så att vi har DET på det klara när vi väl halat in någon på kroken. Har du ingen dator? Livet går inte under för det - du kan ju ha sex med hjälp av sms! 


Sen gör det ett HOPP!

Har sexlivet svalnat?

 

Kamasutra - håll på i timmar, köp nya leksaker och lek med varandra , pröva de nya ställningarna - allt från den ovige till gummimänniskan, kolla in vårt bildspecial, var otrogen - det räddar ditt förhållande om du gör det snyggt, se på porr, ät mediciner - strunta i biverkningarna - du kanske får tre öron men vem bryr sig om småsaker bara det går att ha sex.

Och om inget av det här funkar så för all del - FEJKA! 

Inte undra på att "Impotens är det värsta som kan hända mannen" som en undersökning har visat. En undersökning baserad på svaren av 300 män! WOW - TREHUNDRA! De satte verkligen hela sin själ och hjärta i DET projektet!  

Är det så konstigt... 

Att ungdomar får en lite snedvriden inställning till sex?
Att kvinnor blir misshandlade och våldtagna - enligt undersökningar "gillar de ju hårda tag"?
Att fler och fler förhållanden inte fungerar? 

Vart har betydelsen av kärlek, ömhet och sammanhållning tagit vägen? 

Japp, jag ÄR grinig! 

Antagligen så har jag bara varit utan för länge! 

För sex MÅSTE man ju ha - utan det är ju ens liv inte värt ett dugg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar