24 april 2007

KATTUNGE-ANNONS

Igårkväll när jag försökte få in Lilla My hade hon absolut NOLL intresse av att komma in - jag stod på trappan i 20 minuter och lockade men ICKE att katten dök upp.

Imorse när jag tittade ut genom fönstret under tiden kaffet blev färdigt fick jag syn på SLAMPAN. Där ligger hon och RUUUULLAR i gräset medans en hankatt med sönderrivet öra HÄNFÖRT sitter bredvid och äter henne med blicken! 

TJOFF så åkte Lilla My in och nu har hon UTEGÅNGSFÖRBUD tills hon skärper sig - om inte JAG får nåt ska inte hon heller få! NÅGON rättvisa måste det ju finnas!

Om en kvinna känner lust och har sex med okända män anses hon vara OMORALISK.  

PANG!
 
Stämpel i pannan!
 
HÄR har vi ett LUDER!

KATTER har inga sådana regler - det verkar iallafall inte så. Där kan man minsann yla och åbäka sig med lyftad rumpa utan att skämmas!

MEN

Vilken tur att VI MÄNNISKOR inte funkar så! TÄNK vad URJOBBIGT det skulle vara att t.ex. handla i ett köpcenter i mars. Golvet skulle vara fullt av ylande, ålande kvinnor - ett rent HELSIKE att kryssa genom högarna med de där tröga kundvagnarna som butikerna envisas med att ha! Om du tycker att handlande är jobbigt NU så tänk hur det skulle vara DÅ!

Lilla My blir alltså UTAN...

MEDANS
 
Lillan däremot lyckades bli på smällen utan att hennes enfaldiga matte ens fattade vad som var på gång. Vi väntar alltså kattungar - SNART - katten är rund som en boll!
 
Om någon önskar sig en kattunge vars mor är en lurvig SLUG kissekatt med skogskatt-blod i sina ådror så är detta tidernas chans!

image9
Blivande stolt mamma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar