02 september 2013

Snart 1000 inläggs jubileum

Jaa a, tänk att det snart är dags för "nu har du skrivit 1000 inlägg på din blogg" jubileum?!?

Vem hade trott det när jag i mars 2007 startade min blogg bara för att jag JUST DÅ fått en ingivelse att jag bara "måste" dela med mig av den brillianta ide´n vad man kan återanvända kastrerade manliga organ till...

(återvinning var tydligen pop redan då)

Mycket har hänt sedan dess - jag har varit lycklig, jag har varit allt annat än lycklig. Jag har varit helt bombsäker på att jag aldrig kommer att träffa någon "ny" (ett par gånger) och jag har träffat någon "ny", "Lilla Damen" föddes 2008 - i november fyller hon redan hela fem år och de äldre är STORA nu! DÅ bodde jag i södra Finland, nu i Österbotten.

FAST

En del är precis som förut bara lite nyanserat - då ville jag bli närvårdare, nu är jag snart klar med min utbildning. Då mådde jag dåligt av vetskapen att det finns människor i vårt samhälle som var ENSAMMA - nu är det likadant men nu tar jag tag i det om jag bara har möjlighet. DÅ hade jag också en hel del politiska åsikter - (liksom nu) - hade jag  ork skulle jag bli politiskt aktiv - jag tror att det bara vore bra att någon som levt mitt liv fick lägga in lite veto i en del sammanhang...

MEN

Det var ju just det där med ork och... vad skulle isåfall hända med mina lediga dagar? Tvättkorgen skulle svämma över, diskbänken vara överfull och dessutom skulle min väninna J aldrig mer ha möjlighet att tjata på mig om att vi umgås för lite på våra lediga dagar.

*stackarn*

Tidigare skrev jag det mesta med humor men genom åren har det blivit mer och mer allvar. Kanske jag helt enkelt var gladare förr? Å andra sidan har jag fortfarande kvar min sjuka humor men det kan hända att jag nuförtiden vaktar mer vad jag skriver här, att jag försöker tänka efter "före". Eventuellt håller jag bara på att bli gammal. Växt upp eller nåt sånt.

Knappast!

Iallafall - sedan mars 2007 har jag nu skrivit 998 inlägg (som finns kvar på min blogg även om en del av dem är "osynliga" för allmänheten). Ett kvar så är det dags för nummer 1000 - sen är det bara att skriva vidare några tusen till.

FÖR

Jag gillar fortfarande att blogga - det har inte heller ändrats.

2 kommentarer:

  1. Hoppas du fortsätter skriva - har med glädje och intresse följt dina skriverier genom åren !! (har t.o.m. gamla brev o mejl från dej sparade - bara för att dom är så roligt skrivna :) )
    /f.d svägerskan

    SvaraRadera
  2. Tack Ulla, någongång tror jag att jag ska be om att få se vad jag skrev då i tidernas begynnelse! :)

    SvaraRadera