03 september 2011

Vi vill flytta!


Efter moget övervägande (typ ända sedan vi bestämde oss för att flytta hit till Nykarleby och bo i lägenhet) har jag (vi) bestämt att våra katter - Stinky och Hemulen - borde få flytta till ett bättre hem...

FÖR

De trivs inte alls med att bo i lägenhet och inte kunna gå ut och in som de vill. De tillbringar sina dagar med att antingen ligga under sängarna i hopp om att "Lilla damen" inte ska hitta dem...

ELLER

Så hänger de i fönstren och glor ut...


Ska inte katters liv behöva vara - åtminstone inte katter som är vana med att få vara ute, som är vana att jaga möss, att klättra i träd, att smyga i både gräs och snö.

Hemulen är helgrå (RussianBluefärgad) och blir tre år i september medans Stinky, som är svart/vit blev ett år i maj. Båda är kastrerade.

Om du har möjlighet, eller om du känner någon som har, att ge dem ett kärleksfyllt hem (HEMSKT gärna på landet) där de får gå ut och komma in som de vill så hör av dig till mig på adressen: enkelmenrar @ hotmail.com (skippa mellanslagen - de lade jag dit i ett fåfängt hopp att slippa spam).















1 kommentar:

  1. Katter brukar tycka om att sitta högt uppe så sätt upp en hylla åt dem så högt att inte 'lilla damen' kommer åt dem. Men klokt av dej att inse att de skulle behöva ett annat hem.

    SvaraRadera