24 september 2011

Helt enkelt för jä*ligt!


Idag fanns den här annonsen på Findit:






OCH

Även om jag delvis är skeptisk, typ "Är detta ett nytt sätt att lura folk"...


Kan jag också tänka mig att det kan vara precis det som det utger sig att vara - att en kvinna sitter (ursäkta min franska) så förbannat i "pisset" att enda sättet hon kan tänka sig att klara sig ur situationen är att göra just det här - sätta ut en annons på Findit.

De som aldrig varit utan pengar har inte en aning om hur det är. De vet inte hur man funderar, tänker, grubblar och sliter sitt hår varenda eviga vakna minut tills livslusten bara försvinner och man önskar att allt bara tog slut.

Här är ytterligare ett skäl till mitt projekt - projektet som aldrig tycks bli av (på grund av finansieringsbrist NATURLIGTVIS)...

MEN

Som verkligen behövs:

Stödåtgärderna till de, så kallat, "mindre bemedlade" i vårt land.

Jag fattar bara inte hur vi ska behöva skicka en förbaskat massa pengar ner till de där tjuriga "om vi inte får fortsätta ha det så bra som vi har det sätter vi oss ner i strejk i nåt hörn och pirrar" grekerna när vi har MASSOR med människor HÄR som behöver hjälp?

Det är för jä*ligt helt enkelt!

4 kommentarer:

  1. Är det en gratis sajt hon satt ut annonsen på ? Annars kan man ju undra hur hon har haft råd till det...

    SvaraRadera
  2. Jo, det är gratis att annonsera där! :)

    SvaraRadera
  3. ..smart..OM tusen skickade henne en euro.........I England var det en kvinna som tiggde frimärke på detta sätt ..hon fick ihop 4000 Pund ( c:a 40 000 kronor )

    SvaraRadera
  4. ..hörde en tjej på radion härom dagen..OM att skicka pengar till Afrika m.m. : ...hon sade så här." i alla galor o.s.v. säger de att SKICKA 50 KRONOR SÅ KAN EN HEL BY FÅ VATTEN så mycketpengar som vi nu har skickat borde hela Afrika bada i vatten"..NEJ, se till att alla här hemma lever ett bra och "rikt" liv ( alltså att kunna äta och hyra som det anstår oss eftersom vi tydligen är så "rika" ),,.......

    SvaraRadera