19 mars 2010

"Stolt" Bassettägare

Husets tidigare ägare har murat in badrumsspegeln i brösthöjd på toaletten...

OCH

Häromdagen när jag susade förbi för att duscha var jag efter en liten stund tvungen att backa tillbaka...

FÖR

Något fattades?!?

Jag stod en liten stund framför spegeln och brydde min hjärna - det VAR något konstigt med bilden - någonting var fel men jag kunde för mitt liv inte komma på VAD?!?

TILLS

Jag plötsligt insåg den bistra sanningen - mina taxöron är inte längre taxöron - nuförtiden är jag istället stolt innehavare av BASSETT öron - "Varsågoda och ta plats - ändstationen hittas nu en bra bit längre ner!!"

I mitt stilla sinne hade jag ju planerat in ett "Nu får det nog snart vara slut på att "Lilla Damen" använder mig som napp" inom den närmaste tiden...

FAST

Efter den här upptäckten har jag ändrat mig - som jag sade till min mamma - "Låt ungen hänga där så länge hon bara vill för det är nog sista gången någon har någon glädje av DE DÄR överhuvudtaget"...

NÅJA...

Världen går ju knappast under av det här heller - det finns säkert positiva saker med Bassettöron också bara jag tänker efter. Jag kan kanske ha dem som knäskydd när jag skurar golv och som grytlappar när de riktiga är i tvätten - varför inte vrida dem ett par varv runt halsen istället för att sätta ut pengar på en ny halsduk?!?

Jag kommer säkert på något - jag menar, det finns ju tid att fundera - de lär knappast försvinna någonstans och OM de gör det är det ju bara att hala in dem igen!

3 kommentarer:

 1. Du bjöd på dagens gapskratt framför skärmen!

  SvaraRadera
 2. hahaha... känns igen

  du får försäkra dem;
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article166162.ab

  SvaraRadera
 3. *asg* Du skriver så bra och så igenkännande att jag sitter här och gapflabbar för mig själv :D

  /hon som brukar slänga tuttarna över axeln för de inte ska vara ivägen ;))

  SvaraRadera