04 februari 2010

Tryna i TV

Vi kom oss verkligen iväg på mamma/barn cafe´!

MEN

Väl innanför dörren, efter alla "Nämen hej - var har ni hållit hus" osv kom det fram:

"Vet du om att de kommer från tv hit idag och filmar?"

HEL*ETE...

Kunde man inte säga, det ÄR ju faktiskt församlingen som ordnar hela cafe´-grejen...

FAST

INOM mig tänktes nog detta ord + en hel del liknande...

FÖR

Även om alla andra mammor som var där hade ansikte, hår och klädsel i topp skick hade inte jag det - i sista minuten hade jag roffat åt mig något som var NÅGORLUNDA rent, smink använde jag senast när jag gick i sjömansskolan för 20 år sedan och håret, eller rättare sagt risbusken, på huvudet ska vi inte ens tala om.

När tv-damen försynt undrade om alla gick med på att hon filmade var det bara jag som sa att "Filma på du bara så länge inte jag syns med i bild" - dock slutade det med att jag satt och diskuterade med huvudmålet för inspelningen halva filmandet igenom iallafall...


Våren 2011 kanske man blir rikskändis - det blir isåfall "Lilla damen" då också eftersom hon, linslus i själ och hjärta, såg till att alltid tvinna framför kameran, spatserande i sin vita virkade mössa - den hon just nu har dille på.

Om ett år måste jag alltså ha en fungerande antenn så jag kan se på tv - inte för att jag själv eventuellt kommer att medverka utan för att programmet i sig låter väldigt intressant...

FAST

Det där var väl moment nummer två i dagens "Vad ska den här dagen föra med sig"...

Vad sker härnäst?

4 kommentarer:

 1. Det är här du gömmer dig ;) Men inte sjutton lägger du ner FB ? Nu drar jag till Spanien i 5-6 veckor. På återseende :)

  SvaraRadera
 2. Till Spanien? Jaha, vissa har det bra - var försiktig och kom tillbaka! :)

  OCH

  Nej, jag tror nog jag stannar på FB en stund till - jättebra verktyg att hålla reda på omvärlden ;)

  SvaraRadera
 3. Tänkte bara säga hej, jag vet inte riktigt hur jag hittade din blogg för länge länge sen. Men jag är född och uppvuxen på ön där du bor (numera bosatt i Sverige) så kanske jag någongång googlade på blogg och k-ön. I alla fall: din blogg är väldigt rolig, du skriver så träffsäkert och underhållande så du har en läsare här!

  SvaraRadera
 4. Hej Maria - tack ska du ha - vad glad jag blir! :)

  SvaraRadera