15 februari 2010

När garantin gått ut

-"Vänta du bara tills det du fyller 30", sade en, en gång till mig -"Då kommer alla krämpor"...

OCH

Jag är böjd att tro henne. Dagen efter min 30-årsfest hade ett åderbråcksbolag byggt en splitterny Autobahn på mitt ena ben (med dålig asfalt för den är bucklig) och efter det dyker det hela tiden upp något nytt.

Kanske är det så att människans garanti tar slut vid 30? Det verkar nästan så?!? Inte kan man klaga heller för då stämplas man som hypokondriker (förutom här på bloggen då eftersom jag många gånger använder den som en slags dagbok).

I förrgår dök det upp ett helt nytt konstruktionsfel - plötsligt började det spänna i bröstkorgen - kändes precis som om någon tryckte ihop inälvorna där inne...

FAST

När jag gick och lade mig gick det långsamt om...

MEN

Igår kväll kom det tillbaka?

Nu var det inte längre bara ett tryck i bröstet utan spred sig upp mot halsen och kom i intervaller - till slut var det som om bröstkorg, hals, strupe och svalg fick kramp med jämna mellanrum.

Mitt universalhjälpmedel mot ALLT är dusch i hett vatten så när det blev riktigt illa testade jag naturligtvis detta - dock hjälpte det inte nämnvärt - det var först när jag gått och lagt mig som det sakta blev bättre igen en gång.

Ja, det är inte lätt att bli äldre...

MEN

Snart fyller jag 40 - då är det bara tio år kvar tills jag blir 50 - enligt tidningar är det DÅ man är på toppen av sitt liv så det är väl bara att bita ihop och stå ut!

3 kommentarer:

 1. Är det inte så att du röker?

  I så fall SLUTA RÖKA BUMS!!!

  Talar av egen erfarenhet, bolmade på trots att kroppen varnade och det hämnade sej!

  Man skall lyssna till kroppen när den bråkar!

  SvaraRadera
 2. ...verkar lite tidigt för kärlkramp men .....som syrran sade...sluta rök......Prova en Ipren/Ibumetin när det kommer och vila.../Kram,far

  SvaraRadera
 3. Jaja :(

  Förmodligen magkatarr (kanske) eller något annat :)

  SvaraRadera