31 mars 2012

Spännande dag sa "Lilla damen"


I förrgår såg "Lilla damen" på "Emil i Lönneberga" för första gången...

OCH

Hon blev ju naturligtvis förtjust - tidigare var det "Lotta" på Bråkmakargatan som var hennes stora idol - nu är det "Eeeeemiiiiiiil" - vilken underbar grabb...

MEN

När folk gnäller över effekterna av att barn ser på tv, att de blir våldsamma, att de börjar se sämre och så vidare glömmer de ofta bort att BARN HÄRMAR!


För att skippa det vi upplevde när "Lilla damen" gjorde som "Emil" och svalde en peng, en peng av okänd valör som fastnade på absolut sämsta tänkbara ställe kan jag bara kort sammanfatta att...

Astrid Lindgrens böcker må vara bra men karaktärernas påhitt är då bara skit!

(Vi har "Madicken" också men den har hon ännu inte visat intresse för - tur är väl det för då skulle hon väl klättra upp på taket och hoppa ner)

IALLAFALL

Tycker "Lilla damen" att det var en spännande dag igår - inte nog med att det kom en ambulans, hon fick ju åka till sjukhuset också och träffa farbror doktorn och "sööterskor" (som hon själv beskrev det: Doktojn hetej Kalle som han där ankan och han haj snopp men sööterskan e en flicka och hon har snippa).

Till på köpet ordinerade Kalle (som ankan) en dos franskisar så efteråt satt vi på Hesburger MITT I NATTEN, tillsammans med leksakskatten (som hon för övrigt döpt till "Kalle-Kenneth" efter doktorn och farbrorn i ambulansen) hon fick på sjukhuset.

OCH

Idag ska vi till sjukhuset igen och ta röntgen, precis som "Nicke Nyfiken" fick göra!

Såååå skoj, tycker hon.
BUSUNGE! säger mamma!


Den älskade lilla busungen i egen hög person
- fotograferad av storasyster "Lika udda".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar